cestovanie
Bubo bál Camera Slovakia 2020

Najväčší cestovateľský festival Camera Slovakia – Bubo bál na Slovensku, ktorý sa koná v Incheba Expo Arene v termíne 25. – 26. januára 2020 počas veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour.

 

Táto akcia sa konala v minulosti

Už 26. rok prináša Bubo na Slovensko najvyššiu kvalitu v  téme – cestovateľstvo. Rok čo rok si dávajú tú ohromnú námahu a pripravia cestovateľský festival. Prečo?
Lebo chcú rozvíjať slovenské cestovateľstvo. Hosťami a premietajúcimi v minulých ročníkoch boli známe tváre ako Adela Vinczeová, Mikuláš Dzurinda, Boris Filan, František Kele, Ivan Mikloš, Jozef Banáš a mnohí ďalší. Jeho riaditeľom je MUDr. Ľuboš Fellner, jediný Slovák, ktorý dôkladne precestoval všetky krajiny sveta, stál na oboch póloch a navštívil miesto zrodu troch svetových náboženstiev Mekku, Betlehem aj Lumpini. V hľadisku sedia zvedaví a rozhľadení ľudia. Vysokú kvalitu potvrdzuje aj tohtoročný program – výstavy najlepších fotografov Slovenska a premietania skúsených ľudí, ktorí čo majú povedať. Je možné so všetkými sa osobne stretnúť.
Bubo Bál je najväčší počtom návštevníkov, rozsahom fotografických výstav. Prichádza sem aj najviac zahraničných návštevníkov, ktorí prilietajú do Bratislavy iba kvôli festivalu. Premietania prinesú do zasneženej Bratislavy aktuality a najnovšie ulovené zážitky z regiónov celého sveta. Bubo rozvíja slovenské cestovateľstvo a preto sa so svojimi poznatkami radi delia s ostatnými.
Všetky informácie a rady na cesty poskytnú zdarma.

S Bubo bálom sa súbežne konajú veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour, veľtrh gastronómie Danubius Gastro a výstavy Rybárstvo a voľný čas a Poľovníctvo a oddych.

Na všetky podujatia platí jednotné vstupné.

Každý účastník má možnosť vyhrať letenku kamkoľvek do sveta, exkluzívnu trilógiu od Ľuboša Fellnera či ročnú permanentku na premietania sprievodcov Bubo.

Viac informácií a presný program nájdete v priebehu januára tu.

Odporúčame

Saint Omer

Kino Film Europe / Kino Lumière

TIP

Tady Havel, slyšíte mě?

26.5.2024 - 28.5.2024 / Kino Lumière

TIP

Nevesta

Št 30.5.2024 / Divadlo Astorka Korzo ´90

TIP

Z depozitára: Šach Vladimíra Clementisa

1.4.2024 - 31.5.2024 / Múzeum mesta Bratislavy (MMB)

TIP