iná akcia
Draw-lesque / stretnutie kresby aktu a burlesque performance

Draw-lesque je jedinečné spojenie Ateliéru Aktu a Bratislava Burlesque s nádychom kabaretu.

 

Táto akcia sa konala v minulosti

Zážitok plný zábavy, pózovať budú šarmantné burlesque modelky Lotta Love & Lady Vivian a vy ich budete kresliť. Áno kresliť.Draw-lesque je pre každého, netreba mať žiadne skúsenosti. Stačí sa nehanbiť, vziať ceruzku do ruky, tú položiť na papier a čakať, čo sa stane – možno budete prekvapení. Ak by to naozaj nešlo, skúste si zakresliť sexy trblietky, to vždy zaboduje. 

Papiere, ceruzky a farebné pastelky sú pre Vás nachystané, jediné čo si musíte priniesť, je zvedavosť a chuť na riadny úlet. Dievčatá rozbúria Vašu fantáziu a predvedú performance plnú zmyselných prvkov, takže zabudnite na strnulé pózy, Vaše oči sa nebudú stíhať dívať. Prekrásne dámy v odvážnych kostýmoch a neformálny prístup art tútorky Maríny to všetko je škola, aká by bola, keby bola v Moulin Rouge. Zažijete dokonalý reset a víkend sa môže začať. Čo poviete, chcete sa stať bohémom?  A pozor, na záver vás čaká súťaž, ktorá nemá jasné pravidlá.

Dvere budú otvorené od 18:30, aby ste si našli pohodlné miestečko, z ktorého budete mať čo najšteklivejší výhľad.

Lístky
Cena predpredaj 11 € / os (od 14.9.2017)
Cena na mieste 13 € / os
Počet miest je obmedzený na max 50 hostí

Ak sa budete po skončení Draw-lesque cítiť rozohriato, ste vítaní zostať a zabávať sa v Luna bare na Goldies - video party 80s & 90s & 00s
----------------------------------------
Bratislava Burlesque
Lotta Love - spojením vizuálnych lahôdok, zvodnosti, drzosti a tanca, sa stáva Lotta Love príťažlivou a vášnivou showgirl, ktorá vám rozprúdi krv v žilách. Ako zakladateľka Bratislava Burlesque, stojí za všetkým trblietavým na Slovensku. 
Lady Vivian - miluje krásu a eleganciu klasického burlesque, čo prenáša aj do svojích čísiel. Vďaka svojim hereckým skúsenostiam dokáže vytvoriť pulzujúcu atmosféru plnú aplauzu a povzbudzovania.

Akciu a všetky informácie o nej pridal na Citylife.sk priamo organizátor marina pavlovicova. Redakcia nezodpovedá za prípadné nepresnosti, chyby, a zmeny. Ak organizujete akciu, na Citylife.sk a Kidstown.sk ju môžete pridať na adrese pridaj.citylife.sk.

Odporúčame

Festival Atmosféra 2024

2.8.2024 - 4.8.2024 / Hontianske Nemce - Vinice

TIP

Hungarian Gastro & Craft Fair 2024

6.6.2024 - 9.6.2024 / Bratislavský hrad

TIP

Revízor

Št 13.6.2024 / Divadlo Astorka Korzo ´90

TIP

Divadelná Nitra 2024

5.6.2024 - 12.6.2024 / Nitra

TIP