divadlo
2:22 Príbeh duchov
Divadlo komédie ako jediné na Slovensku dostalo výhradnú, časovo obmedzenú licenciu na žiadaný európsky divadelný hit. Nenechajte si ujsť exkluzívne štyri jesenné termíny napínavého aj zábavného trileru, počas ktorého prežijete jednu vzrušujúcu noc.
26.09.2024, Št
17.10.2024, Št
20.11.2024, St
11.12.2024, St

Na svetlo sveta vystupujú ľudské tajomstvá... Ale aj všadeprítomní duchovia... Viera a nedôvera do seba narážajú. Iskria vtipné bonmoty. Niečo zvláštne sa k sebe závratnou rýchlosťou približuje. Môžu sa nám mŕtvi skutočne zjavovať? Naozaj duchovia existujú? Čomu veríte vy? Trúfate si odhaliť pravdu? 

Mladý manželský pár, Jenny a Sam, sa so svojou malou dcérkou nasťahovali do nového bytu starého domu, ktorý postupne rekonštruujú. Jenny je presvedčená, že v ich dome straší. Že každú noc, presne o 2:22, počuť z detského babyfónu tajomné kroky. Ale jej manžel, astrofyzik Sam, verí len tomu, čo sa dá racionálne vysvetliť. Počas kolaudačného večierka, na ktorý pozvali ich spoločnú priateľku Lauren s jej novým partnerom Benom, sa všetci rozhodnú, že nepôjdu spať a zostanú hore... Až do 2:22. A potom sa uvidí! A všetko odhalí! 

Brilantne vtipná divadelná udalosť sezóny. Zaručene sa budete báť aj smiať. Večer plný šokujúcej akcie, humoru a adrenalínu. 

Na divákov čaká strhujúci príbeh, ktorí ich drží v napätí až do samotného konca. Dej je okorenený vtipnými situáciami a najmä nečakanými prekvapeniami. Napätie vytvára herecké kvarteto strhujúcich hereckých výkonov Soni Norisovej, Marcela Ochránka, Dominiky Žiaranovej a Přemyslava Boublíka. 

Komediálne mystický príbeh Dannyho Robinsa je senzáciou londýnskeho West Endu z roku 2022. Divadlo komédie uvádza túto hru ako jediné divadlo na Slovensku. Pôvodnými producentmi hry 2:22 - príbeh duchov boli Tristan Baker a Charlie Parsons zo spoločnosti Runaway Entertainment, Isobel David a Kater Gordon.

Zábavný a pritom mysteriózny príbeh dvoch partnerských dvojíc dáva tušiť, že divák zažije nezabudnuteľný večer. Bude plný tajomstiev, humoru a mystiky. Samotní diváci sú na konci predstavenia vyzvaní, aby niektoré momenty a predovšetkým pointu inscenácie budúcim divákom neprezrádzali. Aby ani oni neprišli o pôžitok pri sledovaní inscenácie.

Réžia: Svetozár Sprušanský
Účinkujú: Dominika Žiaranová, Soňa Norisová, Marcel Ochránek, Přemysl Boublík

Vstupné: predpredaj 19€ / 22€

Odporúčame

Fran Diaz (DE): Born by the Sea

So 12.10.2024 / A4 - priestor súčasnej kultúry

TIP

Ekovýchova na Kamzíku

6.10.2024 - 3.11.2024 / Centrum ekovýchovy a lesnícke arborétum Kamzík

TIP

My deti zo stanice ZOO

Ne 29.9.2024 / Stredisko kultúry Vajnorská

TIP

Slúžky

19.10.2024 - 24.11.2024 / Divadlo bez masky

TIP