Príďte si vychutnať gastro zážitok v podaní šéfkuchára Jirka Zajíčka a Marchese Francesca Mazzei v párovaní vín zo svetoznámeho vinárstva Mazzei založenom už od roku 1435.
Naším odrazovým mostíkom bolo dlho pripravované hosťovanie viacnásobného michelinského šéfkuchára Enrica Bartoliniho v Hoteli Lomnica. Keďže nie každý má Tatry ako na dlani, rozhodli sme sa preniesť zážitok aj do Bratislavy. Francesco ešte pred samotnou návštevou Tatier spojí svoje umenie s Jirkovým v špeciálnom niekoľkochodovom degustačnom menu párovanom s vínami z portfólia vinárstva Mazzei.
Degustačné menu sa bude niesť v znamení atmosféry jesennej dediny s tajnými indíciami ako hmla, víkend u babičky alebo pečené jablká. Napárované budú jednoduché dedinské jedlá s tradíciou, spoločne so špičkovými vínami. Môžete sa tešiť aj na exkluzívne rarity z ktorých existuje už len zopár fliaš, ktoré so sebou prinesie Francesco. Súčasťou degustácie bude aj prémiové slovenské víno ViaJur z Kaštieľa Pálffy.