party
Nu:dance 9th Bday: Maduk

September prinesie každý rok aj ďalší zárez a vrásku pre Nu:dance. Tento rok oslavujeme už 9 rokov a tak nadišiel čas na poriadnu oslavu v znamení hudby, ktorá nás už takú dlhú dobu drží pokope.

Táto akcia sa konala v minulosti


 Za uplynulých 12 mesiacov sme si spoločne užili vystúpenia umelcov ako Ed Rush, Hybrid Minds, Feint, Pythius, Fox Stevenson, Utah Jazz, RAM Night, Eatbrain a Methlab night, Urbandawna, Hedexa, Current Value či domácich Trilo a The Prophecy. Pre rok nasledujúci vám všetky plány neprezradíme, no výnimočný bude Helloween, RAM 25Years a zimný Dnb:fest, sledujte webku či odoberajte nu:wsletter a dozviete sa všetko ako prví.

Tohtoročnú oslavu sme sa rozhodli pripraviť po novom na dvoch stageoch v klube Nu Spirit, ktorý sme si poriadne obľúbili pre svoju členitosť, komfort, dostupnosť a profesionalitu. Hlavný hosť noci holandský producent Maduk s albumom na Hospital records a Liquicity je náš darček pre vás. Veríme, že si v spoločnosti Nu:dance djs a našich ďalších hostí poriadne užijete a budeme mať na čo spomínať. O priestor a pohodlie sa nemusíte báť, klub pripravíme tak aby ste sa cítili čo najlepšie.

Line Up:
Maduk
Dualscript
Komander Ground
Fatsound
M - Cee
Grňa
Rossyebal
Dckdst?
Pio
Swire
Kalamityn
Kerizma
Noisvizion