08.09.2018
blog
Špeciálna edícia bratislava-inline na Slovakia Ringu

Letná korčuliarska akcia bratislava-inline oslávila v tejto sezóne 15 rokov od svojho vzniku. V septembri prichádza ešte s dvomi jazdami – 10. septembra už desiaty raz na automoto okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni a 16. septembra sa vráti do Trnavy.

Slovakia Ring víta korčuliarov na špičkovom automoto okruhu už od roku 2009. V pondelok 10. septembra to bude teda 10. ročník špeciálnych jázd, ktoré si nielen korčuliari, ale aj cyklisti, bežci či longboardisti chodia užívať na fantastický asfaltový povrch. Príďte si skúsiť, aký je to pocit jazdiť po hladučkom asfalte, po ktorom sa preháňajú závodné autá a motorky!
 

Okruh bude vo svojom najdlhšom variante, ktorý meria až 5,922 metrov, otvorený pre korčuliarov od 18.00 do 20.00. Každý môže jazdiť svojím vlastným tempom a toľko, koľko vládze. Akcia je, rovnako ako všetky jazdy, určená pre každého, kto vie korčuľovať a zabrzdiť – mladí, starí, jednotlivci, skupiny, rodiny s deťmi – zabaví sa každý. Chodí s nami aj množstvo cyklistov, kolobežkárov či longboardistov, jedinou podmienkou je, aby boli všetci vzájomne ohľaduplní.


Pre tých, ktorí si chcú spraviť program na Slovakia Ringu dlhší, bude špeciálne otvorený v čase od 15.00 do 18.00 aj Malkia Park, ktorý je predovšetkým novým útočiskom pre týrané či nechcené veľké mačkovité šelmy, ale tiež opice, papagáje, či kopytníky. Vstupné je vo forme dobrovoľného príspevku pre zvieratká a po návšteve sa môžete presunúť na jazdu na Slovakia Ring.


Pre aktuálne informácie sledujte webovú stránku a Facebook stránku.