02.06.2017
blog
Futureye VR - virtuálna a rozšírená realita v Bratislave

„Futureye VR“ je najväčší zábavný a vzdelávací priestor virtuálnej a rozšírenej reality na Slovensku. Od 1. mája 2017 ho nájdete na prvom poschodí bývalého obchodného domu Dom odievania na Námestí SNP v Bratislave, na mieste kde sa nachádzajú aj známe miesta ako KC Dunaj, The Spot, kníhkupectvo Gorila a kaviareň Urban Space.



Futureye VR sa bude snažiť priniesť pre svojich klientov vždy najnovšie technológie v oblasti virtuálnej a rozšírenej reality, počítačových hier a prezentácií, 3D a virtuálnych filmov. V budúcnosti chcem fungovať aj ako pracovisko podpory vývoja produktov pre virtuálnu a rozšírenú realitu, a to ako softvérových tak aj hardvérových. Nadviazali spoluprácu so Základnou umeleckou školou J. Albrechta a pripravujú spoluprácu s Matematicko-fyzikálnou fakultou Univerzity Komenského v Bratislave.

Futureye VR​ je pri svojom štarte vybavený všetkými existujúcimi prostriedkami pre využívanie virtuálnej reality. Má 5 ks setov Oculus Rift, 1 set HTC Vive, 1 set SONY PlayStation VR a jedno „závodné auto“ (počítačové kreslo s kompletnou výbavou pre virtuálneho šoféra), všetko vybavené najpopulárnejšími hrami a prehrávačmi podľa medzinárodných rebríčkov popularity, ktoré v budúcnosti budú podľa týchto rebríčkov a podľa požiadaviek našich klientov doplňovať a rozširovať. V najbližšej dobe očakáva napríklad príchod na trh setu rozšírenej reality (augmented reality) od Microsoftu – HoloLens.

Vo Futureye VR​ je vždy obsluha, ktorá pomôže záujemcom vybrať ten správny set pre ich záujmy, pomôže s jeho nasadením a nastavením a dohliadne na jeho používanie.



Futureye VR​ je otvorený pre verejnosť každý deň od 12:00 do 24:00 (okrem významných sviatkov), po objednaní a zaplatení predplateného času budú môcť záujemcovia využívať nimi zvolenú techniku na zvolený čas. Pre aktívnych záujemcov máme pripravené členské preukazy, nositelia ktorých budú mať možnosť zabávať sa dvojnásobný čas za rovnakú cenu.

V našom priestore sa budú dať zorganizovať aj uzatvorené parties, a bude možné si našu techniku objednať aj ku sebe, do svojich priestorov, kedy s ňou prídeme za Vami.

Viac informácií na info@futureye.sk alebo na telefóne 0903 727050 (Ladislav Mokrý).

Adresa: Nedbalova 3, Bratislava
Otváracie hodiny: denne 12:00 - 00:00
Facebook Futureye VR

Klikaj na web Futureye VR