30.06.2013
blog
Converse Hore bez

Leto, slnko, pláž. Tri veci, na ktoré sa tešíme celú večnosť. Čo si ale do horúcich letných dní obuť? Čo tak Chuck Taylor All Star od Converse?

Do klasických tenisiek padá piesok, je v nich horúco a zdĺhavé šnurovanie sa k vode tiež moc nehodí, pokiaľ ovšem nejde o novú líniu Chuck Taylor All Star Espadrille a Chuck Taylor All Star Shoreline. Dvojicu doplní skvelý spoločník do zamračených dní – Chuck Taylor All Star Washed Neon.

Leto znamená oddych. Pikniky, festivaly, voda, žiadne starosti a k tomu sa šnúrky dvakrát nehodia. Converse predstavuje úplne nové Chuck Taylor All Star Espadrille bez šnúrok. Jednoducho do nich vkĺznete. Dostať sú v ľahkej šedej, tehlovo červenej a univerzálnej čiernej.

Tenisky, žabky, šľapky, alebo všetko naraz? Čo tak si vziať z každého niečo a zabaliť si na dovolenku topánky s gumou na päte, ktorú môžete kedykoľvek zošliapnuť? Chuck Taylor All Star Shoreline spĺňajú pohodlie aj rýchle obutie a všetky alternatívy strčia hravo do vrecka.

Chuck Taylor All Star Washed Neon – treba mať! Letnú kolekciu dopĺňajú neónky s obnoseným efektom, ktoré rozžiaria aj to najchmúrnejšie počasie.